HVAD?

Hos Innovation Match møder du andre kreative, vidende mennesker samtidig med, at du får berøring med (frem)tidens store ideer, teknologier, virksomheder og netværk. En sådan ramme udfordrer, udvider og understøtter dit innovatør-DNA. Innovation Match bor på Experimentarium – og vores tilgang til innovation er oplevelsesbaseret, sanselig og nørdet.

HVORDAN?

Gennem arrangementer, oftest afholdt på Experimentarium, rusker vi op i den måde, vi udvikler og oplever verden på. Vi spørger eksperter, vi føler os frem, vi diskuterer og skaber. Formen på arrangementerne er baseret på videnskabelig teori om innovation, og vi justerer løbende undervejs for at skabe de mest engagerende måder at innovere på.

Hvordan kan det lade sig gøre, at deltagelse er gratis? Vi har råd til det, fordi du er med. Innovation Match er finansieret af Forsknings- og Innovationsstyrelsen, og du medfinansierer netværket ved at deltage aktivt.

HVORFOR?

Vi eksisterer for at give næring til Danmarks aspirerende og udøvende innovatører. Tilmeld dig Innovation Match på innovationmatch.dk for at modtage invitationer til tankevækkende og inspirerende arrangementer og følg os på LinkedIn for at udvide din horisont.