Experimentarium rykker til Papirøen

Operaen, Skuespilhuset og Nyhavn kommer i fint selskab - Experimentarium flytter nemlig til Christiansholms Ø. Alt imens håndværkerne har travlt med at bygge og banke i de gamle lokaler i Tuborg Havn, åbner Experimentarium CITY her til februar dørene op for en ny udstilling i de gamle Papirhaller. Her er højt til loftet og masser plads til at eksperimentere med sæbebobler, sanselighed og oplevelsesbaseret læring.

Netop når kulden har lagt sin klamme hånd om København, åbner den fingerfrysende udstilling "Vintersport" som det første i de nye lokaler. På de 3.000 kvm kan man desuden genfinde en del af udstillingsfavoritterne fra det gamle Experimentarium og naturligvis nyde den smukke udsigt over havnen.

Experimentarium er dog ikke den eneste nye nabo til Operaen. Hallerne omkring den nye udstilling lejes ud til blandt andet en ny restaurant og kunst- og designhuse. Med de nye broer over havnen bliver det desuden endnu lettere at komme på besøg på Experimentarium, uanset hvilket yndlingstransportmiddel man har. Læs mere om byudviklingen på Christiansholm her.

Du er inviteret til at besøge os på Papirøen den 25. februar. Vi serverer bobler og giver en guidet tur i udstillingen, hvor du kan høre, hvordan udviklingsafdelingen arbejder med oplevelsesbaseret læring. Læs mere om programmet her og tilmeld dig!

 

Thursday
23. January
2014