Kan man lære at tænke innovativt og blive en bedre opfinder? Ja, det kan man faktisk godt. Hjerneforskning viser, at kreativitet er en kompetence, man kan tilegne sig. Den er altså ikke genetisk afhængig.

Experimentarium har udviklet et splinternyt undervisningskoncept, hvor innovationskompetencer i let og tilgængelig form gøres til brugbare redskaber.

PROGRAM for INNOVATØRENS DNA

Kl. 14.00-14.30: Innovation Match's Hjernevelkomst

Kl. 14.30-15.00: Hjerneforskning. Vi gør op med den forældede forståelse af, at venstre hjernehalvdel er realistisk, analytisk, praktisk, organiseret og logisk, og højre hjernehalvdel er kreativ, passioneret, sensuel, farverig og poetisk og introducerer den nyeste hjerneforskning om kreativitet. Oplæg ved Copenhagen Institute of NeuroCreativity.

Kl. 15.00-15.45: Combinational creativity - connecting the unconnected. Vi træner dine evner til at absorbere nye input og skabe et større spindelvæv af neurale forbindelser, som skaber nye synteser og idéer.

Kl. 15.45-16.15: Hyggelig kaffepause sammen med de andre innovative deltagere

Kl. 16.15-17.00: Exploratory creativity - building on existing conventions. Vi træner dine evner til at konstruere eksperimenterende forløb, der fremprovokerer uortodokse reaktioner.

 

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at klikke 'tilmelding' til højre.

Tilmeldingsfrist d. 10. november 2013