Store teknologiske fremskridt finder sted hver dag, og teknologier, der er designet til at afhjælpe handicaps og sygdomme i dag, kan bruges til at gøre mennesket i stand til overmenneskelige ting i morgen. Widex en af Danmarks teknologitunge virksomheder vil i løbet af formiddagen fortælle, hvordan innovation og udvikling har givet dem deres nuværende markedsposition. Derudover vil virksomheden præsentere hvilke af morgendagens teknologier, de ser som den største udfordring og vækstmulighed. 

Dernæst vil der være oplæg ved Michael Skipper Andersen, lektor i biomekanik ved Aalborg Universitet. Michael er blandt andet involveret i det videnskabelige arbejde bag software programmet "AnyBody", der er en af de afgørende bestanddele i udviklingen af et exoskelet under Patient@home projektet. Et exoskelet er et mekanisk system, som man sætter uden på kroppen for at forstærke og udbygge kroppens iboende egenskaber.

Gert Balling er forfatter, debatør og ekspert indenfor human enhancement og bioteknologi. Han vil efter frokost give et bud på hvor udviklingen indenfor human enhancement er på vej hen, hvor hurtigt det går og hvor mange muligheder, forstyrrelser og forandringer femtidens medicinske teknologi giver os.

Du kan læse mere om Gert Balling her. Dagen sluttes af med et stort idémekka, hvor alle dine ideer, overvejelser og tanker om det optimerede menneske bliver sluppet løs, her vil du både få mulighed for at diskutere etiske dilemmaer og netværke med de andre inspirerende deltagere

PROGRAMOVERSIGT

09.30–10.00 Morgenkaffe og velkomsthilsen fra Innovation Match

10.00–12.00 Oplæg ved: WIDEX samt Michael Skipper Andersen, lektor i biomekanik ved Aalborg Universitet

12.00–12.45 Frokost

12.45–14.00 Fremtidens største teknologiske fremskridt og markedsforstyrrelser: FOKUS på HUMAN ENHANCEMENT. Diskussionsoplæg ved Gert Balling

14.00-15.00 Idémekka. Fokus på fremtidens teknologiske udfordringer og muligheder. Diskuter dine idéer og tvivl med andre geniale, inspirerende idémagere.

15.00-15.30 Kaffe og opsummering af dagen

 

 

Dokumentation og downloads
INVITATION til Teknologiens Uregerlige Fremskridt INVITATION til Teknologiens Uregerlige Fremskridt