Hvor skal maden og energien komme fra, når vi om ti år er en milliard flere mennesker på kloden?

En ting er sikker, løsningerne kommer ikke af sig selv. Der skal målrettet forskning og innovativ tænkning til for at løse et af det 21. århundredes største udfordringer. To virksomheder, der arbejder målrettet på teknologier for at sikre blandt andet fødevareforsyningen, er Haldor Topsøe og Chr. Hansen. Begge virksomheder vil præsentere deres største opfindelser og give et bud på hvilke nye teknologier, der vil blive den største udfordring og give det største vækstpotentiale for deres virksomhed. 

Bliver next generation genomics den næste disruptive technology, der kommer til at vende op og ned på konkurrencefordele, det globale marked og hvordan vi lever vores liv? Det vil professor Birger Lindberg Møller, plantebiolog, TEDx taler og offentlig debattør, med mere end 300 publikationer bag sig, give et bud på, inden dagens deltagere bliver sluppet løs i et idémekka. Her er der plads til at diskutere alle ideer, overvejelser og tanker om den optimerede natur. 

Programoversigt

09.30–10.00 Morgenkaffe og velkomsthilsen fra Innovation Match. 

10.00–12.00 Oplæg ved: CHR. HANSEN og HALDOR TOPSØE

12.00–12.45  Frokost

12.45–14.00 Fremtidens største teknologiske fremskridt og markedsforstyrrelser: fokus på SYNTESEBIOLOGI. Diskussionsoplæg ved TEDx taler og professor i plantekemi BIRGER LINDBERG MØLLER. 

14.00–15.00 Idémekka. Fokus på fremtidens teknologiske udfordringer og muligheder. Diskuter dine idéer og tvivl med andre geniale, inspirerende idémagere.

15.00–15.30 Kaffe og opsummering af dagen

 

Dokumentation og downloads
INVITATION til Teknologiens Uregerlige Fremskridt INVITATION til Teknologiens Uregerlige Fremskridt